2X VITALITY+ Ajándék SHAKER

27 980,00Ft

Your price: 27 980,00Ft

Discount price: 27 980,00Ft 27 980,00Ft -1020%

Your savings: 0,00Ft

2X VITALITY+ Ajándék SHAKER

Étrend-kiegészítő édesítőszerekkel

Olyan fehérjéket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához.

2X VITALITY+ Ajándék SHAKER

Étrend-kiegészítő édesítőszerekkel

Olyan fehérjéket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához.

Vásárláskor további ajándék –  INGYENES POSTAKÖLTSÉG!

Ahogy öregszünk, izmaink sorvadni kezdenek a tápanyaghiány miatt. Sokszor a testsúlyunk nem változik, de a test alakja elkezd változni, az izmok lazábbak. Ennek hatására szervezetünk aktivitása csökken, az izmok pedig még gyorsabban gyengülnek. Rendkívül nehéz fenntartani az izomtömeget, ha nem vagyunk fizikailag elég aktívak.

Tejfehérjét, rostot, arginint és kakaó, alma és zöld paradicsom természetes kivonatait tartalmazó étrend-kiegészítő. Olyan fehérjéket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához.

Az egyes termékek használati útmutatója az összetevők leírásában található.

 

27 980,00Ft

Your price: 27 980,00Ft

Discount price: 27 980,00Ft 27 980,00Ft -1020%

Your savings: 0,00Ft

vitality 2x vitality posamičen web
vitality 2x vitality posamičen mob

Tejfehérjét, rostot, L-arginint és természetes kakaó, alma és zöld paradicsom kivonatokat tartalmazó táplálék-kiegészítő. Olyan fehérjéket tartalmaz, amelyek elősegítik az izomtömeg növelését és fenntartását, valamint az egészséges csontozat fenntartását.

Ahogy öregszünk, izomzatunk zsugorodni kezd a tápanyaghiány miatt. Súlyunk nem változik, az alak formája kezd megváltozni, az izmok lazábbakká válnak. Ennek hatására szervezetünk aktivitása csökken, az izmok pedig még gyorsabban gyengülnek. Rendkívül nehéz fenntartani az izomtömeget, hacsak nem vagyunk fizikailag eléggé aktívak.

 

vitality hrbet mišice

Az innovatív Vitality formulát kínáljuk, amely a következőket tartalmazza:

– tejfehérje koncentrátum friss fölözött tejből
– magas kakaó és alma polifenol tartalma
– erősen koncentrált zöld paradicsom kivonat
– természetes alma aroma és stevia édesítőszerek

A Vitality por formában van, amelyből egyszerűen és gyorsan készíthet finom ízű italt.

Hátfájás, mozgási nehézségek, izomsorvadás és zsírlerakódások felhalmozódása.

vitality star mišice

EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLÍTÁSOKFehérjék:

– segítenek növelni és fenntartani az izomtömeget és az egészséges csontozatot
– haj, és köröm alapvető építőanyaga
– energiaforrás
– erősítik az immunrendszert
– biztosítják az oxigén szállítását
– segítik a sejtek közötti kommunikációt

Javasolt adagolás: Az ajánlott adagolás naponta kétszer fél (2x½), amit folyamatos keverés mellett 2 dcl vízbe öntünk (reggeli és ebéd előtt fél órával igyuk meg). Szükség esetén az adagot napi 2 tasakra növelheti. Tejfehérjét, rostot, L-arginint és természetes kakaó, alma és zöld paradicsom kivonatokat tartalmazó táplálék-kiegészítő. Olyan fehérjéket tartalmaz, amelyek elősegítik az izomtömeg növelését és fenntartását, valamint az egészséges csontozat fenntartását.

Aktív összetevők:

Az inulin a fruktánok csoportjába tartozó poliszacharid, amely tartalék anyagként a keményítőt helyettesíti az asteraceae és a harangvirágok családjába tartozó növényeknél. Finom fehér por, édes ízű, oldható rostként viselkedik a bélben.

A kakaó az valódi kakaófa (Theobroma cacao) magjából készül. Eredetileg Dél-Amerika trópusi régiójából származik, de ma a legtöbb kakaóbabot Nyugat-Afrikában termesztik. A kakaófa, örökzöld fa, 5-8 méter magasra növekszik, vastag, nemezelt ágú törzsű, termése akár 30 cm hosszú, sárga, barnás vagy piros színű, megnyúlt bogyók.

Az L-arginin egy aminosav. Az aminosavak a fehérjék építőkövei, és esszenciális és nem esszenciális kategóriákra oszthatók. A nem esszenciális aminosavakat a szervezet termeli, de az esszenciális aminosavakat nem, ezért táplálékkal kell bevinni a szervezetbe.

A tejfehérjék kiváló minőségű fehérjéknek számítanak, mivel mind a 9 esszenciális aminosavat tartalmazzák olyan arányban, amely megfelel az emberi szervezet igényeinek. A tejfehérjék magas minősége miatt referenciaként használják más fehérjék tápértékének értékeléséhez.

Összetétel

Koncentrált tejfehérjék, inulin, L-arginin, természetes alma aroma (Malus pumila), polifenolos kakaó kivonat (Theobroma cacao), polifenolos alma kivonat (Malus pumila), magas koncentrációjú zöld paradicsom kivonat, természetes édesítőszer Stevia (Stevia rebaudiana)

Használata: Naponta kétszer, egy tasak. Keverje össze a tasak tartalmát 2 dl vízzel és igya meg fél órával reggeli és ebéd előtt. Napi kétszer fél zacskó elegendő az állapot fenntartásához.

 

Az ajánlott napi adag (2 tasak) a következőket tartalmazza:

Összetétel

Mennyiség                        %         Rb*
Tejfehérjék                      26 g       n.m.
Inulin                              3 g        n.m.
L-arginin                        500 mg   n.m.
Kakaó kivonat                 75 mg    n.m.
– ebből polifenolok           30 mg    n.m.
Alma kivonat                   75 mg    n.m.
– ebből polifenolok           53 mg    n.m.
Zöld paradicsom kivonat   25 mg    n.m.

*Rb= referencia bevitel, n.m. – nincs megállapítva

További információk
Súly 1,235 kg

Figyelmeztetés

Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot nem szabad túllépni.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet és az egészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Legfeljebb 25°C-on, nedvességtől és fénytől védve tárolandó.