Ugrás a tartalomra

Rólunk

Biostile

Biostile márka

Étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat és teákat kombinálunk, melyek fő útmutatója hatékony segítség a modern ember egészségének és egészséges életmódjának megőrzésében.

Rólunk

A Biostile márka étrend-kiegészítőket, teákat és kozmetikumokat ötvöz, melynek fő szabálya, hogy hatékonyan segítse a modern ember egészségének és egészséges életmódjának megőrzését.

A Biostile termékek egy nemzetközi szakértői csapat aktív együttműködésének eredményeként jöttek létre, amelyeket Szlovéniában gyártanak a cég saját gyártóüzemében, a Biovis komnoi központjában. Különös tekintettel vagyunk arra, hogy törekszünk termékeink magas minőségére, mivel csak a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, amelyeket az iparág legmagasabb szabványai szerint állítanak elő.

A Biovis alapítói az étrend-kiegészítők területén 1990 óta tevékenykedő Kosmina család tagjai, akik a cég égisze alatt összefogták az étrend-kiegészítők hazai és külföldi szakértőit, valamint a minőségi alapanyagok legjobb beszállítóit a termelésben. Európában, és korszerű gyártással javította őket.

A Biostile márka kiváló minőségű alapanyagaival, kifinomultabb összetételével és a modern társadalomban a kiváló minőségű étrend-kiegészítők tervezésének átfogó megközelítésével tűnik ki az étrend-kiegészítő beszállítók teljes sorából. Előnyben részesítik a bizonyítottan szinergikus hatású hatóanyagok keverékét, nem csak egyetlen komponenst.

Receptjeinkben a tudományos-kutatási megközelítéssel megszerzett modern ismereteket ötvözik a világ minden tájáról származó hagyományos és legjobb gyakorlatok révén szerzett tapasztalatokkal, amelyeket holisztikus megközelítésben használnak fel az aktuális életkihívások megoldására. Ahol lehetséges és ésszerű, a szintetikus analógok helyett a természetből származó szerves összetevőket használjuk. Minden állati eredetű adalékanyagot nem tartalmazó termék hidroxipropilmetilcellulózból (HPMC) készült üreges kapszulákkal rendelkezik, ezért vegánok számára is alkalmas.

Egyes termékek a modern ember sajátosságaihoz igazodnak, különösen a helyi földrajzi területtel kapcsolatban (pl. az élelmiszerekben található szelén és szilícium nem megfelelő biológiai hozzáférhetősége).

Minőségi tanúsítványok

A Biostile termékek gyártása az iparágban érvényes legmagasabb szabványok szerint történik. Szigorú ellenőrzés alatt áll a gyártás minden szakaszában és a teljes ellátási láncban, így biztosítva a legmagasabb minőséget az alapanyagok kiválasztásánál és a rendszeres ellenőrzéseknél. Csak olyan nyersanyagokat és anyagokat választanak ki, amelyek teljes mértékben megfelelnek az EU előírásoknak. Ez azt jelenti, hogy a szükséges anyagok tartalmát és a nem kívánt anyagok hiányát szabványosított analitikai módszerekkel hagyják jóvá, amelyeket csak az erre a célra tanúsított európai laboratóriumokban végeznek. Olyan alapanyagokat választanak ki, amelyek a kötelező jogszabályi előírásokon túlmenően más, minőségükről tanúskodó elemzésekkel is rendelkeznek.